Ett efterlängtat brev

När jag kom hem idag hade jag fått tre trevliga brev. En katalog från Ellos för hösten, ett brev från Holger med Musikalisk specialiserins egen skiva, foton från vår konsert samt min rapport och så det bästa och roligste brevet av dem alla - ett brev från Kungl. Musikhögskolan i Stockholm:

"Till alla nyantagna studerande vid kandidat- och masterprogram läsåret 2009/2010

Hjärtligt välkommen till terminsstraten hösten 2009!
"


Nu är det på allvar och gud vad jag längtar till hösten.

Jag sitter just nu och blickar ut över sommarkvällen, en underbar syn, och lyssnar på Gyllene tider. Det är, liksom allsång på skansen m.m, något som verkligen fångar sommarkänslan. Jag längtar till min kära vän Zandra ska ha inflyttsparty. Det är så mysigt på torpet och ja, vi kommer ha fint väder och kvällen kommer ha samma härliga stämmning som ikväll. Det är något visst med ljumma sommarkvällar. Gyllene tider måste spelas flitigt den kväll då Zandra vigs till torpare.


Michael Jackson

I torsdagsnatt fick jag reda på att Michael Jackson dött. Han var ett musikaliskt geni och är en sann legend. På ett sätt var det kanske ändå det bästa som hände. Vem vet hur hans come-back hade blivit? Nu minns vi honom för all fantastisk musik och vilken ikon han var.

Det är som Jenny sa, att det känns som om MJ inte kan dö. Han har ju levt så länge vi har levt och det är något speciellt över honom. Och visst, han dör nog aldrig, utan lever med sin musik i en evighet.
Rest in peace...







Det ena leder till det andra...

Jag sitter med datorn i knäet och känner förkylningen som sakta kommer krypande. Igår hade jag ont i halsen och i dag har det satt sig som en klump som inte går att svälja bort. Förhoppningsvis är denna onda förkylning borta till på tisdag då jag och Jenny ska sjunga på ett ålderdomshem.

Ja, på tal om mig och Jenny...vi var i Stockholm igår. Vi (eller jag) gick upp kl. 5.00 och Jennys snälla far körde oss till storstaden. Vi skulle kl. 12.00 träffa en kvinna och titta på en tvåa. Allt kändes väldigt positivt men med vår vanliga tur ringer kvinnan, som vet att vi åkt från småland tidigt på morgonen, en timme innan vi är i Sthlm och säger att hon lovat ut lägenheten till någon annan. ASHOLE! Nej, det finns egentligen inga ord för vad man känner för denna subba till kvinna.

Vi for in till Skärhomen där vi ringde runt på lägenheter för att få en visning när vi ändå var i stan. Vi fick en visning på en tvåa i Enkede....senare på kvällen är kontrakten påskrivna. Med andra ord har vi i princip lägenhet och den är jättefin. :) Kontraktet ska godkännas av de övriga i bostadsrättsföreningen, sen är nycklarna våra. 
 Jag vill egentligen inte hoppas på för mycket, än. Saker kan fortfarande hända som hindrar oss från att få denna lägenhet. Även om han sa att det förmodligen inte skulle bli några problem, vet man ju aldrig. Jag återkommer med vidare besked.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Väldigt lugnt. Jag ska bege mig ut till landet igen och fortsätta läsa min underbra bok som jag inte läst i på ett dygn nu. Jag längtar efter den.
 

Med hjärtat fullt av ljus...

Idag har faktiskt varit en riktig slapp sommardag. Jag var på morgonen ute och gick en runda, en företeelse jag faktiskt lagt till som vana att göra innan frukost. Sedan har farmor hälsat på. Den övriga tiden har jag ägnat åt min kära, kära bok. Åh, vad jag älskar denna bok av Tolstoj. Allt är så vacker, vare sig det handlar om sorg, död eller lycka-allt är så vackert. Jag älskar tiden med de vackra kläderna, sättet att föra sig och tala och givetvis de stora känslorna. Jag ska om en liten, liten stund gå och lägga mig i min säng (som förövrigt är nybäddade med nya sängkläder..åh, så gott) och åter bege mig in i världen där Anna, Vronskij, Aleksandrovitj, Levin, Kitty och Stepan lever.

Imorgon ska vi i Bella a Capella träffas för att planera sommarens helgmålsbön. Det blir väl förmodligen den sista "spelningen" vi har tillsammans, i alla fall på ett bra tag. Har jag tur har vår kära mezzo med sig noten på "Kyssande vind" till mig. Vill så gärna sätta tänderna i den, se hur den ligger i halsen. Den är så vacker.

Jag känner mig, efter att ha sjunkit in i Tolstojs värld, att jag blivit så harmonisk. Jag känner inte längre någon stress när jag gör saker, talar och tänker. Jag blir på någotvis positivt påverkad av det långsamma tempot karaktärerna i boken lever i. Även om de emellanåt har det eländigt, blir jag väldigt harmonisk. Jag blir inte bara full av harmoni och lugn, utan även full av tankar och känslor. Många känslor lever allt vildare i mig-kärlek, sorg, lycka-allt blir lite starkare än tidigare. Boken är helt enkelt bra för mig! :) Tänk vad lite ord kan göra...

Nähä, nu ska jag lägga mig och läsa vidare.

Härliga sommardag

Det är inte lätt att hålla bloggen uppdaterad på sommarn. Man är mest ute, och det händer inte mycket om dagarna.

Idag, har jag i alla fall hjälp till att elda upp ris och skräp. Jag passade på att svida om och sola den vita magen lite. Inte för att jag kommer få någon fin färg, men för att känna att det är sommar. Hur som helst var det skönt att vara ute en stund.

Igår läste jag i princip hela dagen. Jag kom en bra bit in i boken, och jag kan inte sluta läsa. Boken är som jag tidigare nämnt helt underbar! Precis vad jag behöver.

Jag går fortfarande runt om dagarna och undrar var jag egentligen ska ta vägen i höst. Jag kan inte förstå att jag ska börja på Musiker. Jag har alltid sett upp till de som gått musiker och nu ska jag bli en av dem! Det känns jättekonstigt. När jag först fick beskedet blev jag överlycklig och nu är jag inne i en period av förvirring och lite spänning. Jag är nära att kalla det rädsla, men det är inte det, utan snarare pirr i magen. Detta är vad man jobbat för och längtat efter i år och nu är man här. Det ska verkligen bli spännande!!!

Kyssande vind av Hjalmar Gullberg

Han kom som en vind.
Vad bryr sig en vind om förbud
Han kysste din kind,
han kysste allt blod till din hud.
Det borde ha stannat därvid
du var ju en annans, blott lånad
en kväll i syrenernas tid
och gullregnens månad.


Han kysste ditt öra, ditt hår.
Vad fäster en vind sig vid, om han får?
På ögonen kysstes du blind.
Du ville, förstås, ej alls
i början besvara hans trånad.
Men snart låg din arm om hans hals
i gullregnens månad.


Från din mun har han kysst

det sista av motstånd som fanns.

Din mun ligger tyst

med halvöppna läppar mot hans.

Det kommer en vind och går

och hela din världsbild rasar

för en fläkt från syrenernas vår

och gullregnens klasar.

Någon där uppe måste gilla mig...

Kungl. Musikhögskolan i Sthlm

Detta är ju helt sinnessjukt! Jag tyckte det var helt fantastiskt att jag kommit in på IE i Stockholm. När de nu ringer och säger att jag kommit in på musiker vet jag varken ut eller in. Jag hade helt lämnat den tanken och var väldigt fast inställd på att börja IE till hösten och jobba för att söka över nästa år...nu behöver jag inte det. Det är när man minst anar det, eller hur?! Ja, det är helt galet roligt! Gud är god mot mig idag.

Om en stund ska jag åter iväg och öva inför onsdagens konsert. Jag tänkte spela in dagens övning, så man kan rätta till tills på onsdag (syftar mest på min egen insats).
 Imorgon väntar tid hos min kära frisörska. Jag har inte själv bestämt hur jag vill ha det, men jag tror nog att min kära frisörska har lite idéer.

Idag har jag inlett städprojektet. Jag började på övervåningen, såklart, men gud vad det tar tid att städa gamla hus. Ska man göra en grundlig och ordentlig midsommarstädning får man räkna att det tar några dagar. Jag tror att det bara är att torka av golvet nu (inte så bara på det gamla trägolvet), sen är det bara nedervåningen kvar. Jisses, vad fint det kommer bli. :)

Nähä, nu ska cykeln fram, så ska jag och lillasyster trampa iväg till Väckelsång. Ha det gott

Rast från arbetet på gården...

Vart tog min idylliska sommar vägen? Jag hade ju sådana planer på detta sommarlovet, och nu är det ju här så vad stoppar mig? Jo, allt som ska göra "här på gården". Idag har jag och bror släpat in ved i förrådet och det vankas mer av den akrtiviveten, samt gräsklippning, röjning, vi ska tapetsera två rum och mycket mer. Så blir det när man inte skaffat sig ett riktigt sommarjobb. Jaja, det finns faktiskt en liten charm med detta med. Jag kan vara riktigt "bonnig" i sommar innan jag ska upp till storstaden.


Anna KArenina av Tolstoj
Igårkväll gick jag och la mig redan vid åtta. Men det fanns givetvis en anledning till denna absurda handling. Jag har ju lånat en bok. Vi var inne på bibilioteket i fredags och då lånade jag hem Anna Karenina skriven av Tolstoj. Det är en tegelsten på drygt 800 sidor, och för en ovan läsare som mig själv kan det i vissa fall kännas jobbigt. Så är dock inte fallet nu. Boken är fantastisk och igår träffade jag på den första förälskelsen i boken. Åh, så underbart! Det är detta jag älskar! Det var så väl beskrivet och så romantiskt. Man fick också möta Anna för första gången. Ja, jag tror denna boken kommer passa som handen i handsken.




Ikväll ska jag iväg och öva inför sommarnattskonserten i Väckelsång som äger rum på onsdag kl. 21.00. Jag ska sjunga Solveigs sang av Grieg. Detta är vekrligen inte en optimal sång för min röst, men vad gör man inte för sin kära kantor. Vi kommer ge ett blandat program med lite från Mamma mia, Cats, sånger skrivna av Sonja Aldén och Pugh Rogefeldt och Mickael Rickfors och givetvis en massa mer och en hel del sommar utlovas också. Det är som vanlig en högtid på året för oss.





Nä, nu är lunchrasten slut.

Mezzo och-svinjakt

Nu känner jag verkligen att sommarlovet har börjat. Jag har inte mycket inplanerat den närmsta tiden. Det är sommarnattskonsert i Väckelsång nästa onsdag, men annars är det inte mycket på g i juni. Det betyder alltså att jag kan ägna mig åt övning, promenixer, lyssning och framför allt lägenhets jakt.

Igår fick jag ett paket från Naxos och gissa vad som gömde sig under kartongen? "Songs by Richard Strauss and Jean Sibelius" med Birgit Nilsson och János Sólyom vid pianot. Ahh, jag älskar Sibelius och jag älskar Birgit Nilsson, vilket gör denna skivn till en nykomling bland favoriterna. Jag kan medge att Birgit Nilsson inte alltid var den mest optimala romanssångerskan, men jag kan helt enkelt inte sluta att fascineras av hennes teknik! 

Igår när jag övade sång kände jag mig verkligen som en blivande dramatisk sopran. Jag sjöng Grevinnan som aldrig förr och jag nosade lite på "Den första kyssen" av Sibelius, men jag ska nog akta mig för den lite. I alla fall ska jag ta det lite lugnt med den. Men jag kan inte låta bli att sjunga ut, för den är så vacker!!

Men! På kvällen ringer en kvinna från Härnösand folkhögskola och undrar om jag är intresserad att börja där tillhösten. Det var nämligen en mezzo som gett återbud och så hade hon fått några telefonnummer från musikhögskolan, så nu var hon på mezzojakt...Men vänta lite nu...mezzojakt? Ok, klart att jag ännu inte kan läggas i något röstfack, men det verkar som om musikhögskolan bestämt sig, eller?! Det var ändå en liten betänksam stund jag fick efter samtalet. All övertygelse om att jag var sopran som jag nyss kännt när jag övat flög iväg. Kanske är jag inte sopran? Jag bestämde mig dock för att inte fundera på mer på det. Jag blir det jag blir. Jag sjunger det som känns bra i halsen, så får det spela roll om det ä mezzobitar eller sopranbitar.

Idag sov jag lite väl länge, men när jag väl var ute med lille vovven i skogen hör jag något grymta inne i skogen. Jag blir givetvis på helspänn!! När jag går lite längre får jag syn på en skylt. "HÄR BOR VI" och så var det en bild på ett gigantiskt svinhuvud. Våra grannar hade alltså skaffat sig Linderödssvin. Det är svin som härstammar från det utdöda skogssvinet kunde jag läsa mig till. Två meter in står då tre jättesvin! Långhåriga, och duktigt, duktigt stora! Jag kunde inte låta bli att stanna och titta en lång stund. Och den stackars lilla hunden som älskar att jaga grisar blir helt utom sig! JA, det var sannerligen en spännande morgonpromenad...så är det när man bor på landet...


Linderödssvin

Nöff...

Nu börjar det ...

I'm movin' on and I'm gonna get stronger now. Nothing will break me down! I will not give in to doubt, does days are gone. Gonna be who I wanna be, start livin' my life for me. I believe that finally I'm movin' on!

Längtar till hösten!!

Hotell Opera=massor med inspiration

Nu är snart även denna dagen slut och det känns som om den har försvunnit på ett kort ögonblick. Förmodligen beror det på att jag gick upp så sent idag. Jag har liksom inte fått något vettigt gjort. Jag har bara lyssnat och studerat sångerskor. Jag har t ex tittat på Hotell Opera igen. Ni som har missat detta program kan se det här på SVT Play. Det är så intressant att lyssna och studera de sångare/skor som är påväg upp, som fortfarande är under utbildning eller som precis är färdiga, nybakade operasångare/skor. Ibland kan det vara mer inspirerande att se dem istället för de redan så rutinerade sjtärnorna. Jag är helt övertygad om att några av de som är med på detta program (nämner inga namn) kommer gå riktigt långt.

Jag har faktiskt ändå tagit vara på min väldiga inspiration idag, då jag nästan hela dagen gått runt och experimenterat med tonläget. Det känns som om jag verkligen börjar hitta rätt nu. Imorgon ska jag börja mitt övningsschema. Åh, vad jag ska sjunga och bra ska det låta! :) Jag ska nämligen slå Stockholmarna med storm...

Ok, jag kan inte hjälpa att avslöja vilka jag tycker var bäst i Hotell Opera. Matilda Paulsson var ju klart bra, sen fastnade jag mest för Joa Helgesson, John Kinell och Mira Åkerman-Pyne. Jag hade velat höra fler!! :) Mer sånt i tvapparaterna, tack!!

Ja, nu flödar inspirationen! Vill börja skolan NU!


Stockholm

Nu har jag precis ätit frukost och det är inte riktigt likt mig att sova såhär länge, men det finns en anledning. Igår gick jag upp kl. 05.00, för att hinna göra mig lite iordning innan Jenny med resesällskap skulle hämta upp mig för resan till Stockholm. Det var en mycket givande resa vill jag lova!

Jenny skulle träffa sin bliviande sångpedagog och jag hängde med för att vi skulle kolla på några rum, som kanske ska fungera som bostad tills vi hittar något eget. Hur som helst var Jenny jättenöjd med pedagogen och rummen var superfina. Frågan är nu bara, ska man våga tacka ja till dessa rum, med risken (eller chansen) att det dyker upp en lägenhet istället...tänk, tänk, tänk...

Givetvis blev det lite tid för en runda på stan och det är alltid lika roligt att gå i affärerna. Utbudet skiljer sig en hel del, i jämförelse med hemma. I stan var det även fullt med nybakade studenter som åkte runt på vagnar och i lastbilar. Hög musik, alkohol som flödar och väldigt glada ungdomar. Visst såg de väldigt glada ut, men man är glad att man inte är en av dem idag... Det är i alla fall väldigt roligt att titta på paraden och man minns själv sin student med glädje.

När jag kom hem vid ca. 21.45, var jag fast besluten på att gå och lägga mig, men så var det ju sista avsnittet på "Krig och fred". Jag kunde inte bärga mig och tur var väl det. Det är en helt fantastisk serie! Det fälldes givetvis många tårar innan allt var slut, och man är väldigt ledsen över att det var det sista avsnittet. Men nu är det dags att gå vidare...

...och ta vara på all inspiratoin jag fick från Jenny igår efter att hon träffat sin nya pedagog. Denna sommarns ska det övas och övas....


Sverige och New York

Så var man hemma igen efter en helg i bilen. Jag, mamma och lillasyster åkte till Gävle och hämtade hem min kära broder. VI hade himla skoj i bilen...tidvis. Att hålla humöret uppe i över 8 timmar är nästan omöjligt. Men vi kom fram och vi kom hem. Imorgon väntar nästa biletapp. Jag ska följa med Jenny till stockholm. Hon ska träffa sin blivande sångpedagog i storstan och jag följer med på släp. Vi ska passa på att titta på lite lägenheter med. Ja, det ska bli roligt att besöka vår älskade huvudstad.

Det var ju nationaldagen i lördags och jag hade velat se von Otter på tv, men det blev det ju inget av. Hur som helst hörde jag att det ändå inte varit ngt vidare. Istället firade vi dagen i bilen. Men tro inte att det inte var helt utan stämmning för det. Vi lyssnade på Peterson-Berger och beskådade sveriges landskap i solsken (i alla fall till en början). VI bor faktiskt i ett väldigt vackert land och med lite ljuv musik som bakgrund är det inte annat än att man blir lite patriotisk.

Nu har jag precis sett ett avsnitt av SATC. Jag hade inte sett detta program tills för bara en månads sen ungefär. Jag blev såld! Jag är såld! Det är fruktansvärt underhållade och roligt. En helt underbar värld att smita in i såhär på måndagskvällarna. Förmodligen blir jag nog förr eller senare tvungen att köpa boxen och, när jag sett tillräckligt många avsnitt, se filmen.

Jag ska inte bli mer långdragen nu. Ska ju upp tidigt imorgon. Det tar ju en stund till Stockholm härifrån. Jag är ändå i valet och kvalet om jag ska stanna uppe och se reprisen på "Hotell Opera" som går i repris inatt kl. 23.25. Hade varit skoj att se hur det är....ja, så får det nog bli. förutsättningen är att jag håller mig vaken...och att jag kommer upp imorgon bitti.

Farväl, farväl du hjärtevän! Farväl, farväl vi ses igen...

Idag var vi i kulturskolans kammarkör på universitetet och sjöng för de nyexamierade studenterna i Teknik och design. Vi hade samma repetoar och samma tema som igår-hippie. Jag hade väldigt roligt.
 Det var dessutom väldigt trevligt igårkväll, då vi åt gott på Villa Vik. Det är så mysigt där ute och vi fick ju till och med lite tillfälle att sjunga lite. Alla verkade väldigt glada och det var mycket prat om sång, musik och framtid och mycket mer.
 Idag, innan vi skulle sjunga, kom min kära fd sångpedgog och konstaterade att detta förrmodligen blir den sista gången vi ses innan jag far iväg till storstan på nya äventyr. Helt plötsligt gick det upp för mig att det ju faktiskt finns en väldigt sorglig sida med att åka iväg. Hon gav mig en kram och jag blev alldeless sentimental. Hon var den som introducerade mig till den klassiska sången. Det var hon som gav mig inspirationen och tron på att satsa på sången full ut. Hon är så otroligt omtänksam och ödmjuk och hon har vekligen trott på mig hela tiden. 

 Men hon är ju långt ifrån den enda som jag ska lämna nu. Min kära, kära nuvarande sångpedagog, Lawrence. Jag har så stor respekt inför hans kunskap och erfarenheter och är verkligen stolt över att få ha träffat honom och ha fått jobba med honom nu under drygt ett år. Han kan verkligen konsten att inspirera och motivera en att kämpa på. Tänk att inte vi fick jobba längre? Det är synd...
 
Och tänkt på min kära kantor i Väckelsång som alltid, alltid trott på mig. Jag började i kören hos henne när jag gick i lekis och har gått i hennes körer ända sen dess. Jag har alltid varit med och hon har alltid stöttat. Hade det inte varit för henne hade jag aldrig satsat på musiken. Hon är så ambitiös och uppmuntrande. Hur ska det bli att säga hej då till henne, som man har kännt i snart 15 år?!

Ok, nu låter det som om jag aldrig kommer komma hem, och det stämmer ju inte. Min kära fd sångpedagog var noga med att påpeka att vi snart ses igen.
 Det finns hur som helst inte nog med ord och gåvor för att tacka dessa mäniskor.

Men nu är det som sagt dags att ge sig ut på nya äventyr!

Vem tror på ödet?

Ja, nu ska ni få höra! Jag skulle ju klippa mig idag. Innan frisörbesöket sprang jag in på Åhlens för att köpa make-up svampar. I kön får jag syn på min frisör. Jag har alltså, för er som inte hängt med, gått hos samma frisör så långt jag kan minnas. Jag hade nu dock bokat tid hos en ny. Jag träffar min gamla frisör i kön och hon pratar om mitt hår och om vad vi skulle kunna göra med det. Jag känner mig otroligt smutsig och taskig, som om jag gått bakom ryggen på henne. Jag säger något om att mitt slitna hår vekligen behöver återgärdas och springer iväg till min "nya" frisörsalong. När jag sitter och väntar på min tur, tror ni inte att min gamla frisör kommer in på den salongen!? Jag menar hur stor är sannorlikheten? Jag vet inte om hon såg mig, men jag blir åter full av ånger.
 Jag väntar och väntar och till slut säger jag till i disken att jag faktiskt hade tid vid kvart i. Hon kollar datorn, och säger att min tid hade jag igår!! Va faaan. Jag som sett fram emot att klippa mig.

Ok. Hur stora är oddsen att jag samma dag som jag ska klippa mig hos en annan frisör, träffar min gamla Två gånger och att jag felbokat min tid?! Sätter man ihop allt får jag bara fram en slutsats-jag ska inte klippa mig hos någon annan än min gamla, söta frisör. Imorgon ska jag ringa henne och boka tid. Skönt att ödet kan bestämma åt en ibland.

Nu ska jag snart iväg på middag på Villa Vik. Kammarkören ska käka gott tillsammans. Jag fick sådan lust att klä mig lite fint och göra mig iordning. Ibland kan man få sådan lust att sminka, fixa hår och pyssla. Det fick jag idag. Det är så kuligt! :) Jag längtar så till sommarens festligheter.


Make love not war

Just i detta nu sitter jag och laddar inför den cykektur jag ska genomföra. Jag ska inte cykla långt. Jag ska inte cykla snabbt. Jag ska inte tävla alls utan jag ska ta mig till universitetet där vi ska ha lunchkonsert. Varför behöver jag ladda inför denna cykeltur? Jo, för vi har hippietema på konsert. Jag ska alltså cykla till universitetet iförd en hemsk utstyrsel. Måtte det inte var några människor ute en dag som denna...

Igår kväll såg jag näst sista avsnittet av "Krig och fred" som går på SVT på tisdagar kl. 21.00. Det är en helt underbar serie. Jag älskar filmer och serier från denna tid. Vackra kläder, vackra vyer och otroligt romantiskt. Vill inte att det ska ta slut. Har ni missat denna underbra serie såhär långt får ni INTE missa det sista avsnittet nästa vecka!

Idag ska jag klippa mig. Jag kunde inte somna igår för jag kan inte bestämma mig hur jag ska se ut i håret. Det kommer förmodligen sluta med att jag (eller frisören då)  tar lite på topparna. Jag ska ju gå till en ny frisör nu, så det ska bi väldigt spännande. Jag kanske ska fråga henne vad hon tycker. hmm, ja vi får se hur det blir.

Nähä, nu ska jag iväg och skäma ut míg på universitetet.

Peace, love and understanding
/Kajsa

sommaren är kort...

Idag är det åter underbart väder ute. Värme, sol och nästan ingen vind. Jag har till och med fått lite (med betoning på lite) färg. Men, sommaren är kort. Imorgon ska regnet komma. Låt oss hoppas att regnperioden blir kort.

Idag ska jag ha på mig min nya kjol, med bara ben. Ja, men har man ingen färg, får man väl skaffa sig en då ;)



Nu ska jag snart iväg på kören. Vi ska ha två lunchkonserter denna veckan och bör öva igenom sångern vi ska sjunga...vilka det nu är. 
 Hur som helst kommer jag på kören få träffa min blivande "kombo". Alltså, Jenny. Hon bestämde idag att hon ändå ska flytta till storstan och börja på Birkagården som hon kommit in på. Det är ju helt fantastiskt duktigt, med tanke på hur många det var som sökte. Ja, vi har nu funderingar på att bo tillsammans. Det kan ju vara skönt att ha någon man känner att prata med om kvällarna när man kommit hem. Särskilt i början. Då lär man ha messor att prata om. :)

Jag längtar väldigt mycket till hösten nu, och vill att sommarn ska vara slut...men, sommaren är kort. Jag ska försöka njuta av sommaren ändå. Det kommer bli en bra sommar och framför allt en helt underbart höst. :)

RSS 2.0