Vill man något tillräckligt...

Alltså det här med att söka. Det är så lätt att det blir pretentiöst och jobbigt. Är det jobbigt för den sökande blir det jobbigt för juryn. Är däremot den sökande sig själv, självsäker men med god självkänsla och gör sin grej precis på sin egen nivå ger det ett bra intryck. Man ska ha kul, för visst sysslar man med musiken för att man tycker det är kul och att det ger något tillbaka. Om inte, ska man nog fundera om. Är man sig själv presterar man som bäst och juryn och publiken kan ta till sig det man vill förmedla.

Vad som är svårt är att nervositet och osäkerhet ofta bildar en vägg och blir ett hinder för att vara sig själv. Passar man enligt juryn inte in, så är det inget man kan ändra på och inget man bör ge sken av att vara. Varför försöka komma in på en utbildning man kanske inte är redo för (tro mig jag vet hur det är...)?

Alltså, ha kul, var dig själv och kommer du inte in detta året har du många år till på dig! Mitt nya motto är: vill man något tillräckligt mycket kommer det att ske av din egen kraft, av ödet och av ren vilja. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0