Hunkar

Jodå, de finns överallt. De finns bland rockmusiker, bland popsångare, bland fotbollsspelare och ishokeyspelare. De finns bland politiker och bland mäklare, bland dansare och bland bartenders. De finns överallt, de finns bland operasångare. Jag pratar förståss om hunkarna.

Trodde du att operasångare är lika med feta, korta, svettiga och äckliga män? Då har du fel. Det finns snygga, stiliga, ståtliga, manliga, muskulösa och om man har tur - svettiga. Det finns the bad guy, det finns the good guy. Det finns han med de fantastiska ögonen och så finns det han med den oemotståndliga kroppen. Det finns han med den otroliga närvaron, han med den snygga häcken, han med det där leendet och han med de vackra dragen. Och vet du vad det bästa är?! Det de alla (eller i alla fall de flesta av dem) har gemensamt är att de över allt detta även är sjönsjungande! Här är några av operans ledande hunkar:


Jonas Kaufmann (tenor) - Den mystiska?


Erwin Schott (baryton) - Den medvetna?


Simon Keensleyside (Baryton) - The bad guy?


Jussi Björling var kankse ingen hunk, men sjunga kunde han. Tro nu inte att svenska sångare idag ser ut såhär, det är några riktigt heta män påväg uppåt i operakarriären, men det får bli ett annat inlägg...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0