Du, du, du!


Så mycket som man ska vara bra på när man är sångerska, så mycket att tänka på. Jag menar, tänk på all teknik och alla texter, språk och interpretationer. Utstrålning är grymt viktigt, hur du står, hur du ser ut, vilken hårfärg du har, hur mycket du har tränat, vilken hållning du har och hur du för dig. Hur du pratar är viktigt liksom hur du lyssnar och bemöter människor, alla människor. Du ska sticka ut, du ska vara målinriktad och stark.

Detta och mycket mer ska du vara, men viktigast för att lyckas är vilja, en bra sångpedagog och en bra självkänsla och självförtroende. Självkänslan och självförtroendet är viktigast av allt i allt! Oavsett om du ska bli sångerska, pianist, advokat, journalist, städerska, säljare, lärare eller hemmafru. Du måste känna dig själv, veta vad du kan och hur du ska dölja det du kan mindre bra. Du måste veta hur du reagerar i olika situationer och du måste lita på din magkänsla och att du är ärlig mot dig själv. Du måste vara så trygg i dig själv att du efter din magkänsla och sunda förnuft gör beslut vilken information du ska ta till dig, vilka du ska lyssna på, hur du ska göra för att få din vilja igenom.

Vi lär oss så mycket olika saker i de olika kurserna och programmen vi går, men den viktigaste läxan är att lära känna sig själv!


Kommentarer
Postat av: Linda

Så rätt!

Jag tycker om att läsa din blogg, luta inte skriva :)

2011-03-03 @ 21:09:07
URL: http://bagarebelliot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0