Sång-helg

Det bästa sättet att få blogginspiration är att läsa andras. Därför har jag nu varit inne på dessa bloggar http://angeeeliqe.blogg.se , http://tigerbulle.blogg.se. Ge dessa bloggar en visit vettja. Jag besökte även blondinbellas blogg (www.blondinbella.se). Man blir ju inte annat än nyfiken när hon varit med i Let's dance och allt. Till slut kan man inte håll sig undan den utan måste kika in där hur mycket det än tar emot. Men allvarligt talat tar det inte emot. Jag tycker hon är duktig och flitig och hon skriver kul, så jag kan rekomendera den ändå. Ha bara i åtanke att hon inte gått ut gymnasiet än, vilket man gärna glömmer när man läser om hennes liv.

Idag har vi i Musikalisk specialisering haft lunchkonsert på universitetet. Som tur var befann sig inte så mycket folk där just då. Ingen var väl egetligen riktigt entusiastisk vad gäller konserten, men nu är den gjord och det gick ju ganska bra. Det var bedrövlig akustik där. Det kändes som om man sjöng rakt in i en vägg, men man måste ju vara beredd på sånt. Jag spelade in hela konserten och när man lyssnar på det tänker man inte så mycket på den dliga akustiken. Visst blir det väldigt torrt och naket och väldigt avslöjande men, that's life.

I helgen väntar två "konserttillfällen". På lördag ska jag, Anna Söllscher och Ulrik Ingmarsson fungera som förband innan Ginestrakvartetten. På söndag ska jag sjunga med Väckelsångs ungdomskör. Jag ska sjunga understämman i Pie Jesu av Lloyd Webber. Jag har tidigare sjungit den övre stämman, och det är faktiskt riktigt svårt!!

Men vi får se hur det går. Jag ska göra mitt bästa, som alltid!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0