Sommar!

Ja, idag är det sommar, mina vänner! Det är helt underbart och jag blir väldigt sugen att klä mig sommarfin. :)


Igår var jag på konsert med Musica Vitae. Det känns som om man gått på nästan alla deras konserter denna säsongen, men det beror ju på att vi som går musikalisk specialisering har gratis inträde till alla deras konserter.
 Igår fick vi sitta i Christina Nilsson salen och visst blir det lite annorlunda än på t ex Palladium. De spelade vackert Mozart och Schubert. Det var vackert, men berörde inte särkillt mycket. Jag vet inte om det beror på musiken eller musikerna. Just nu är jag mer insnöad på romantisk musik och då känns Mozart och tidiga Schubert ganska ytligt i jämförelse. Det är ändå vacker musik och jag anser att Mozart var genialisk och skrev otroligt vacker musik och bra operor. Jag jobbar ju just nu lite med Grevinnan i Figaros bröllop och det är väldigt välskivet och tagande.
Hur som helst har jag under denna säsong med Musica Vitae blivit ett fan av deras musikaliska ledare Peter Manning. Det var nog ett lyft för kammarorkestern.

Idag ska det planeras för vår Vårkonsert och jag tycker det ska bli väldigt roligt. Konserten kommer äga rum på Utvandrarnas hur den 18 maj. Skriv upp det ;)
 
Ha nu en riktigt härlig dag i sommarsolen och värmen!

Kommentarer
Postat av: Zandra

söta du <3

2009-04-29 @ 11:21:22
URL: http://tigerbulle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0