Sista sökningen!!

Nu är klockan mycket för mig, och sängen väntar men jag är inte trött än utan är uppe i varv. Jag kom precis hem från övning med de övriga fem i oratoriet vi ska framföra på lördag. Det är svårt att sova efter man precis sjungit. Jag är också uppe i varv för att jag än inte riktigt fått komma hem och varva ner efter Stockholmsresan. Ja, jag gick allså inte vidare (som väntat) men gud vilken bra erfarenhet jag har i mitt bagage nu. Det var faktiskt väldigt roligt att provsjunga på operahögskolan. Med tanke på hur det kändes på sånglektionen i måndags gick det bra. Jag sjöng på. Jag analyserar inte mer om hur det gick och va jag gjorde bra och dåligt utan lämnar denna erfarenhet för vad det var. Nu vet jag hur det går till, till nästa gång jag söker. Jodå...I'll be back....

Nu är alltå sista sökningen för i år av klarad och det känns faktiskt ganska skönt. Det har varit otroligt roligt, det menar jag verkligen, och det är ju inte helt utan framgång jag nu lämnar sökningsperioden 2009 bakom mig. För att summera gick jag vidare i Köpenhamn, IE i Malmö, IE och Musiker i Stockholm. Jag har än så länga fått red på att jag hamnt på reservlista i Köpenhamn, men resten får jag inte red på förrän i slutet av april. 
 Nu väntar som sagt oratoiet på lördag och sedan Stabat Mater på söndag och Stabat Mater med ett nytt gäng nästa vecka. Näsa vecka ska vi i Musikalisk specialisering även jobba med lite kammarmusik. Jag, Lisa och Jenny ska sjunga de tre damerna ur Trollflöjten och det ska bli jätteskojigt!! Dessutom ska Jag och Johanna sjunga några duetter och Jag och Lisa likaså. Ja, det ska verkligen bli roligt att börja jobba med lite nya saker. Saker som man kanske inte ens ska framföra utan vi ska bara musicera tillsammans och ha roligt! Ahh, jag längtar redan.

Nu börjar tröttheten komma. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0